dimarts, 9 d’octubre del 2012

L'ABÚS A INTERNET.

Hola de nou!

Avui volem parlar-vos d'un tema molt seriós, l'abús a travès del món virtual. Us heu sentit alguna vegada infravalorats? Coneixeu a algú que hagi patit un abús? Sabeu que un abús pot comportar una depressió, trauma o problemes d'autoestima? A continuació us informarem una mica sobre tot això.

Internet és un món paral·lel al real. En el nostre dia a dia amb la societat podem conèixer la verdadera identitat de les persones que ens envolten, en canvi, en el món virtual és molt fàcil fer-te passar per algú que no ets.
En el cas de l'adolescència, els nens penjen o envien fotos que pot veure tothom sense ser conscients de qui hi ha darrere de cada pantalla, i és per això que a vegades es produeixen abusos  com pot ser reformar una fotografia, gravar a algú amb la webcam, insultar a algú,etc.

Avui a classe hem vist un vídeo que ens ha cridat molt l'atenció, us aconsellem que el mireu per tal de que no us passi el mateix que a la nena que hi apareix.

A  nosaltres, com a futures educadores ens interessa molt aquest apartat i volem informar-nos al màxim perquè algun dia ens podem trobar amb un cas d'aquest dins la nostra aula.

Esperem que us agradi, moltes gràcies.
                                                                                                                                      AM4

2 comentaris:

  1. És pot dir que ésla nostra obligació com a educadors/res conscienciar d'aquests perills. Hem de tenir molt de compte amb que fem i exposem a internet sobretot a les xarxes socials

    ResponElimina
  2. Teniu tota la raó! Aquest és un dels objectius d'aquest blog!

    ResponElimina